Matkailualan koulutusta 24/7

Slideshow (100%x100%)

  

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu

 

Ulkomaanoppaan työ on erinomainen tapa saada kansainvälistä työkokemusta. 

Ulkomaanoppaan työ ei ole ainoastaan nuorten työtä, vaan yhä useampi matkanjärjestäjä hakee riveihinsä kaiken ikäisiä tekijöitä.

Ulkomaanoppaaksi voi lähteä hyvin monipuolisella taustalla; liikunta-alan osaajia arvostetaan ja kokemus lasten kanssa toimimisesta on etu. Luonnon tuntemus ja erinomaiset ryhmänhallinnan taidot ovat erinomaista bonusta.

 

 

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu järjestää kahden kuukauden pituisen koulutuksen Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa.

Koulutuksen aikana saat erinomaisen pohjan lähteä oppaaksi ulkomaille ja pääset samalla testaamaan ihan autenttisiin olosuhteisiin millaista on elää ja tehdä työtä vieraassa ympäristössä. Ulkomaanoppaan työ on elämäntapa, jossa ei säännöllisiä työaikoja tunneta, koti useimmiten jaetaan kollegan tai kollegoiden kanssa ja vapaa-aika sekoittuu helposti työhön. Mutta se on upeaa asiakaspalvelutyötä joka todella palkitsee - ja antaa vakuuttavuutta matkailun ammattilaisen uralla.

 

 

Aurinkorannikon Matkaopaskoulun voi sisällyttää myös osaksi Matkailualan tutkintoa.

Matkaopaskoulussa voit hankkia osaamista, jonka pohjalta voit näyttää osaamisen esim. Matkailualan perustutkinnon Opastuspalvelut  ja Matkaoppaan ammattitutkinnon Opastaminen vieraalla kielellä - tutkinnon osista. 

Kysy lisää ja lähde kohti kansainvälisiä mahdollisuuksia ja unelmia!

Lue lisää: Aurinkorannikon matkaopaskoulu

Katso video: Matkaopaskoulu

 

 

 

Lisätietoja:

Seuraa meitä SoMe:ssa!

Käytämme SoMe:ssa #matkailuakatemia, käytä sinäkin!

    

Suvi-Riikka Milord
Edupoli
suvi-riikka.milord@edupoli.fi