Matkailualan koulutusta 24/7

Slideshow (100%x100%)

  

Tarjolla olevat koulutukset

Täydennä osaamistasi helposti ja joustavasti matkailuakatemian oppilaitosten lyhytkoulutusten avulla. Alta löydät esimerkkejä tarjonnasta, sisällöistä ja ohjeet ilmoittautumiseen. 

 

 • Asiakaspalvelu ja laatu
  Laatutonni Perho PROn Laatutonni Quality 1Q00 palvelee entistäkin paremmin matkailuyrittäjien tarvetta. Kolme- tai nelipäiväisellä valmennukse..
  Lue lisää
 • Kestävä kehitys ja vastuullisuus
  Vastuullinen matkailu Kestävä kehitys ja siitä johdettava vastuullinen toiminta on parhaimmillaan matkailuyrityksen luonnollinen tapa toimia. Käymm..
  Lue lisää
 • Kieli- ja kulttuurikoulutukset
  Chinese Tourist Welcome Kaksipäiväinen Chinese Tourist Welcome -koulutus ja -sertifiointi on tarkoitettu mara-alan toimijoille, jotka haluavat kehi..
  Lue lisää
 • Matkailualan järjestelmäkoulutukset
  Jos haluat ottaa haltuun alalla käytössä olevia järjestelmiä, osallistu tarjolla oleviin lyhytkoulutuksiin. Niissä saat päivitetyt tiedot ja opit..
  Lue lisää
 • Matkailualan turvallisuus
  MaTuPa - Matkailualan turvallisuuspassi. Perho Liiketalousopisto, Helsinki Jokaisen matkailualan ammattilaisen perustyökalupakki turvallisuusasiois..
  Lue lisää
 • Markkinointi ja myynti
  Henkilöbrändäys Henkilöbrändäys on kasvava trendi ja tuo lisäarvoa markkinointiin. Jos olet yksinyrittäjä, tehdään oman osaamisen strategia brändää..
  Lue lisää

Lisätietoja:

Seuraa meitä SoMe:ssa!

Käytämme SoMe:ssa #matkailuakatemia, käytä sinäkin!

    

Suvi-Riikka Milord
Edupoli
suvi-riikka.milord@edupoli.fi